Občina Cankova Občina Cankova

Informacije javnega značaja

Kontakt

Občina Cankova
Cankova 25
9261 Cankova

T: 02/540-93-70 – tajništvo
T: 02/540-93-77 – župan
F: 02/540-93-78

E: tajnistvo@obcina-cankova.si
I: www.cankova.si


Občina Cankova - Facebook

 

Delovni čas Občinske uprave

Ponedeljek:   od 7. do 15. ure
Torek: od 7. do 15. ure
Sreda: od 7. do 17. ure
Četrtek: od 7. do 15. ure
Petek:

od 7. do 13. ure

 

Uradne ure Občinske uprave

Ponedeljek:   od 7. do 15. ure
Torek: od 7. do 15. ure
Sreda: od 7. do 17. ure
Četrtek: od 7. do 15. ure
Petek:

od 7. do 13. ure

 
 Malica:          od 10. do 10.30 ure

 

 

 

20 April 2016 Arhiv

Zahvala ob uspešni organizaciji in izvedbi 5. hišnega sejma podjetja Niros

V dolžno odgovornost si štejem, da se po končanem 5. hišnem sejmu iskreno zahvalim za odlično organizacijo in izvedbo na prizorišču podjetja NIROS kovinarstvo s.p. Cankova 53. V dnevih od petka 15. do nedelje 17. aprila je sejem in Občino Cankovo obiskalo okoli 10.000 gostov iz pomurskih občin; širše Slovenije, beležimo izredno veliko zanimanje državljanov sosednje Avstrije. Za našo občino je sejem dogodek leta, kar me župana navdaja z velikim veseljem in hvaležnostjo. Prva in največji Hvala velja direktorju in lastniku NIROS kovinarstvo s.p., gospodu Janezu Tišler, ki je idejni oče sejma in občan, ki se zaveda, da se v življenju podjetja in vsake skupnosti zmaguje z najboljšo organizacijo, sodelovanjem in iskanjem vseh poti za uresničitev najvišjih ciljev. Hvala družinama Kerec - Tišler, kajti vsa dogajanja na prizorišču razstavnih prostorov ste nam nudili izredno prijazno gostoljubje. Hvala vsem zaposlenim podjetja NIROS kovinarstvo s.p., ki ste vso poslovno leto ena velika družina delovnih in modrih ljudi, ki kot učečo podjetje z vedno  novimi produkti z dodano vrednostjo zmagujete na zahtevnih konkurenčnih trgih. To vaše veliko srce pripadnosti podjetju ste potrdili v pripravi in organizaciji sejma. Hvala vsem podjetnikom in firmam, ki ste na sejmu predstavili svoje produkte in izdelke; hvaležni in ponosni smo, da vas je letos sodelovalo več kot 40 iz pomurskih občin in širšega prostora Slovenije. Župan sem obiskal in se pogovarjal z vsemi podjetniki in sem srečen in hvaležen, ko so mi podjetniki in predstavniki firm potrdili, da so bili deležni izjemnega zanimanja za poslovne stike in si pridobili stranke za sklepanje pogodb. Priznam tega sem izredno vesel, ker se zavedam, da je učinkovitost sejma v predstavitvi podjetnikov optimalna takrat, ko se pridobi poslovni interes novih strank, kupcev in partnerjev. Hvala, da ste mi potrdili, da se boste naslednje leto ponovno odzvali in udeležili sejma. Hvala vsem podjetnikom, obrtnikom, pridelovalcem in predelovalcem kmetijskih pridelkov, ki ste z odličnimi gostinskimi ponudbami sodelovali na ulici obrti in kulinarike. Hvala Območni obrtno-podjetniški zbornici za vso podporo izvedbe sejma; hvala vsem sponzorjem, posebej velja zahvala Lovski družini Cankova, ki letos praznuje častitljivi jubilej 70. letnico, za odličen bograč.  Hvala medijem, ki ste in še boste najširši javnosti predstavili odlično izvedbo sejma na Cankovi, ki potrjuje, da v konkurenčnem gospodarskem okolju ne zmagujejo veliki mastodoni; ampak podjetniki, ki se znajo povezovati in organizirano nastopajo na domačem in tujem trgu.

Občina Cankova bo v naslednjih letih odgovorno in v največji možnosti podpirala Hišni sejem, kajti zavedamo se, da vsak takšen uspešen dogodek ima dolgoročne pozitivne učinke na razvoj podjetništva, obrti in turizma. Od Vlade Republike Slovenije in ministrstev pa bomo zahtevali, da s pozitivno zakonodajo, stabilnem finančnem in pravnem okolju vzpostavi optimalne pogoje za razvoj podjetništva in obrti. Vsi odgovorni moramo iskati priložnosti za nova delovna mesta za naše ljudi. Gospod Janez Tišler in podjetje NIROS kovinarstvo s.p. so v zadnjih letih z rastjo podjetja, delom in odlično kvalitetno ponudbo izdelkov in storitev in z organizacijo že 5. hišnega sejma odličen primer razvoja zmagovite zgodbe. Hvala vsem obiskovalcem od blizu in daleč; srčno upam, da ste bili deležni gostoljubja in se boste radi vračali v naše kraje in Občino Cankova.

Prepričan sem, da bo direktor NIROS kovinarstvo s.p. Janez Tišler potrdil, ko sva si danes podarila roke in  pogledala v oči; Hvala Janez in hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali, sodelovali in obiskali prizorišče sejma in Občino Cankova. Kljub temu, da sva bila malce utrujena, sva bila srečna in ponosna za uspešno organizacijo in izvedbo sejma; HVALA vsem in Na snidenje in Srečno naslednje leto 2017 na 6. hišnem sejmu NIROS kovinarstvo s.p. na Cankovi.

 

                                                                               Župan Občine Cankova

                                                                                    Drago Vogrinčič

Koledar dogodkov

Junij 2024
P T S Č P S N
« Maj   Jul »
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zemljevid

Občina Cankova v Sloveniji

Koledar prireditev

Krajevni urad Cankova

Krajevni urad Cankova
je odprt ob torkih in četrtkih.

Uradne ure so od 8.00 do 12.00 in
od 13.00 do 15.00.

 

Podrobne informacije

dobite na tel. št. (02) 513 12 74,

ali na Upravni enoti Murska Sobota

tel. št. (02) 513 11 11,

ali na Občini Cankova,

tel. št. (02) 540-93-70.


Preberi več